вівторок, 28 серпня 2007 14:18

У Черновецького пояснили, чому зняли рекламу БЮТ на мосту Патона

Головне управління з реклами Київської міської державної адміністрації заявляє про незаконність встановлення реклами Блоку Юлії Тимошенко на мосту Патона в Києві.

Про це сказано в повідомленні прес-служби Київміськадміністрації з посиланням на першого заступника начальника управління Юрія Фрейдинова.

З його слів, роботи з розміщення конструкцій (розтяжок на стовпах) з рекламою БЮТ на мосту Патона велися в ніч із 14 на 15 серпня, хоча Центральна виборча комісія зареєструвала БЮТ для участі у виборах Верховної Ради тільки вдень 15 серпня.

Таким чином, на думку Фрейдинова, БЮТ не мав права починати передвиборну агітацію до реєстрації.

Також він зазначив, що політична агітація може здійснюватися виключно за рахунок фонду партії, а БЮТ відкрив свій накопичувальний рахунок 16 серпня, тобто на момент встановлення рекламних конструкцій його не було.

Фрейдинов також додав, що міст Патона є пам"ятником національного значення, у зв"язку з чим розміщення рекламних конструкцій на ньому має погоджуватись із Головним управлінням охорони культурної спадщини й Головним управлінням містобудування, архітектури й дизайну міського середовища.

Зі слів Фрейдинова, реклама БЮТ на мосту не погоджена із цими управліннями.

У серпні міліція почала розслідування інформації про незаконний демонтаж зовнішньої реклами БЮТ на мосту Патона в Києві після того, як БЮТ заявив про її незаконний демонтаж близько 23:00 16 серпня.

Раніше лідер Блоку свого імені Юлія Тимошенко обвинуватила прем"єр-міністра Віктора Януковича в дачі вказівки мерові Києва Леонідові Черновецькому перешкоджати розміщенню реклами її політичної сили в столиці.

27 липня фракція БЮТ у Київській міській раді обвинуватила Черновецького в перешкоджанні розміщенню реклами блоку в місті, а Черновецький, у свою чергу, спростував ці обвинувачення БЮТ, повідомляють Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «У Черновецького пояснили, чому зняли рекламу БЮТ на мосту Патона». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути