Ексклюзиви
понеділок, 13 травня 2013 10:55

У Черкасах розклеїли "чорнуху" проти Сергія Одарича від імені "Батьківщини"

На вихідних у Черкасах невідомі обклеїли всі маршрутні зупинки та стовпи на центральних вулицях агітаційними листівками проти "відставленого" мера міста Сергія Одарича.

На аркушах, формату А4, написано: "Одарича до відповідальності. Вкрав 80 мільйонів на дорогах, 30 на тролейбусах, 70 – на землі". Підпис від імені ВО "Батьківщина".

Автор: Фото: Ірини ПАТЛАТЮК
 

Одарич не вірить, що саме ця політична сила займалася такою справою.

"Сьогодні вночі заклеїли місто наклепами на мене від імені Об'єднаної опозиціі ВО "Батьківщина". Із цього приводу маю три зауваги: якщо всі гроші на дороги я вкрав, то за рахунок чого минулого року було зроблено 23 км головних магістралей? А 30 млн грн, які минулого року первісно планувалися на придбання тролейбусів, до сьогоднішнього дня лежать на казначейському рахунку Черкаської міської ради, - написав на своїй сторінці у Фейсбуці Одарич. - Порівняйте роботу двох команд. "Вільні демократи" ходять удень, спілкуються з людьми, роздають газети. А шайка Тулуба-Жуковської працюють тільки вночі, розкидають газети по скриньках і розклеюють брехню по під'їздах. Бояться денного світла і людських очей. І ще одна заувага: чи знає ОО ВО "Батьківщина", що вона розповсюдила цю листівку?". Голова обласної партійної організації ВО "Батьківщина" Анатолій Бондаренко не зміг підтвердити інформацію, що розклеєні листівки виготовляла їхня політична сила.

Зараз ви читаєте новину «У Черкасах розклеїли "чорнуху" проти Сергія Одарича від імені "Батьківщини"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути