середа, 08 травня 2013 21:28

"Де Ви з Отрешком поділи мільйони?" - екс-мер Черкас написав публічний лист до губернатора

"Де Ви з Отрешком поділи мільйони?" - екс-мер Черкас написав публічний лист до губернатора
Сергій Одарич Фото: procherk.info

Екс-мер міста Черкаси Сергій Одарич, якому нещодавно оголосили імпічмент, написав відкритий лист голові Черкаської ОДА Сергію Тулубу. Повну версію листа він виклав на своїй сторінці у "Фейсбуці". Нагадаємо, що 26 квітня відкритий лист до Сергія Тулуба писав митрополит Черкаський і Чигиринський Іоан.

"У своєму інтерв'ю, що вийшло напередодні Великодня, Ви, Сергію Борисовичу, розродилися численними звинуваченнями на мою адресу і адресу моєї команди. Очевидно, Ви або не володієте ситуацією, або свідомо вводите в оману черкащан", - заявив Сергій Олегович.

Колишній міський голова дав відповідь, чому у бюджеті розвитку на цей рік закладено 16 млн. грн. на повторний ремонт-реконструкцію вулиці Хрещатик.

"Керівнику такого рангу як Ви, Сергію Борисовичу, варто знати, що вулиця – це не лише дорожнє покриття, а складна і взаємопов'язана інфраструктура. Цього року на вулиці Хрещатик ми відремонтуємо тротуари, висадимо нові дерева та квіти, реставруємо фасади історичних будівель. Так, як ми зробили із будівлею міської комунальної власності – Палацом одружень (будинок грабаря Щербини)", - пояснив Сергій Олегович.

На закид, що за допомогою тіньових схем протягом 2007-2008 років Одарич отримав контроль над асфальтно-бетонним заводом, Сергій Олегович відповів так: "Щоб Вам було відомо, Асфальтно-бетонний завод був акціонований у 1998 році тодішнім міським головою, а нині Вашим однопартійцем, Володимиром Олійником. З того часу і до сьогодні 50% заводу належить громаді Черкас, а решта 50% - близько 120-ом приватним акціонерам. Протягом мого керівництва частка міста не змінилася ні на долю акції. Єдине, що зазнало змін: міський бюджет протягом останніх шести років не надав дотацій цьому підприємству. Завод усі ці роки стабільно працював і приносив прибуток і на сьогодні випускає асфальт найвищої якості".

"Чому Ви прикриваєте від кримінальної відповідальності свого протеже – донедавна голову міської організації Партії регіонів і керівника Вашої фракції у міській раді Сергія Отрешка, який у 2011 році отримав на своє підприємство всі підряди на капітальний ремонт доріг? Саме це підприємство – ЧДРБУ – укладало асфальт на вулицях Котовського та Ільїна, який восени 2011 року зійшов з першим дощем. Саме це підприємство отримало з міського бюджету аванс в розмірі 3 млн. грн. на ремонт вул. Одеської і, не виконавши робіт ні на одну копійку, не повернуло грошей. Де Ви з Отрешком поділи ці мільйони?", - написав Одарич.

Захистив Сергій Одарич і свого однопартійця та нині очільника штабу партії "Вільних демократів" Андрія Більду. Окрім виправдань, Сергія Олеговича зацікавило, чому губернатор замовчує прохання про допомогу у вирішенні проблеми з дорогами в області.

Зараз ви читаєте новину «"Де Ви з Отрешком поділи мільйони?" - екс-мер Черкас написав публічний лист до губернатора». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути