Ексклюзиви
вівторок, 04 листопада 2008 14:28

У БЮТ погоджуються на дострокові вибори

Народний депутат України Віктор Терен (фракція БЮТ) прогнозує проведення дострокових виборів до парламенту наприкінці весни.

Про це він повідомив сьогодні на прес-конференції в Івано-Франківську.

"Я особисто бачу в нинішній ситуації єдиний вихід – вибори парламентські, вони все-таки будуть. Вони будуть, очевидно, десь в кінці весни", – сказав Терен.

Він також зазначив, що найкращим варіантом вважає одночасне проведення парламентських і президентських виборів. "Якщо Президент не знаходить спільної мови з урядом, Президент не знаходить спільної мови з одним парламентом, не знаходить спільної мови з другим складом парламенту, якщо він конфронтує з усіма – від початку до кінця, то скільки можна міняти уряди, скільки можна міняти парламенти? За логікою, якщо сторона конфронтує з усіма, то цю сторону теж треба змінювати", – зазначив депутат.

На його думку, проведення виборів зараз, у період світової кризи, призведе до того, що до Верховної Ради пройдуть інші політичні сили, і "парламент поміняє стратегію, поміняє свою ідеологію".

"Проходить в парламент Вітренко, Мороз, Литвин, який стане в позу людини, яка потрібна всій країні... Наступний парламент поміняє стратегію. Якщо ми говоримо за здоровий глузд, то я не можу зрозуміти, яким чином іти на ці ризики для України. І ця відсутність здорового глузду відчувається скрізь", – сказав Терен.

Водночас депутат висловився за "відновлення помаранчевої коаліції". "Але нині ми не знайдемо спільної мови з Президентом, тому вирішення проблеми може бути через вибори", - наголосив він, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «У БЮТ погоджуються на дострокові вибори». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути