Ексклюзиви
пʼятниця, 04 квітня 2008 12:17

У Британії Україну порівняли з Німеччиною та вказали на помилки Буша

Британська газета "The Guardian" порівнює Україну 2008 року з Німеччиною 1990 після об"єднання і роботу Джорджа Буша старшого та Джорджа Буша молодшого.

"Можна прочитати історичні звіти двох молодших представників адміністрації Буша –старшого – Філіпа Зелікова та Кондолізи Райс – як вміло він змусив Великобританію і Францію визнати об"єднання Німеччини і як блискуче він вмовив Михайла Горбачова визнати, що об"єднана Німеччина може стати членом НАТО", - пише видання.

"Сьогодні Буш-молодший зустрів опір з боку Німеччини і Франції через приєднання України до ПДЧ. Путін, звичайно, є міцним горішком, порівняно з Горбачовим, і Росія як і раніше переживає з приводу його поступок, але і час, коли Буш вирішив завдати удару, невдалий – саме в момент передачі Путіним влади своєму спадкоємцеві", - зазначає газета.

"Якби Буш-молодший скористався книгою батька або хоча б почитав Кондолізу, пішов би на активну особисту дипломатію із союзниками і з Москвою так само як і на публічну дипломатію в Україні, обрав би підходящий момент, турбувався б більше про зміст, ніж про форму, – тоді США могли б через кілька років досягти бажаного результату в партнерстві з європейськими союзниками. Замість цього, він діє на власний розсуд", - пише британська газета.

Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «У Британії Україну порівняли з Німеччиною та вказали на помилки Буша ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути