середа, 11 квітня 2012 16:31

Тюремщики натякнули, що Іващенко симулює: він може ходити самостійно

Тюремщики натякнули, що Іващенко симулює: він може ходити самостійно
Валерій Іващенко сам ходив по СІЗО - тюремщики. Фото: ukranews.com

Начальник департаменту охорони здоров'я та медико-санітарного забезпечення Державної пенітенціарної служби України Євген Поляков розповів журналістам на брифінгу, що сьогодні колишній т.в.о міністра оборорни Валерій Іващенко самостійно піднявся на другий поверх у Київському слідчому ізоляторі, аби зустрітися із захисником.

"Я щойно приїхав зі слідчого ізолятора. Пан Іващенко сьогодні спілкувався зі своїм адвокатом. Так ось, до кімнати, в якій можна зустрічатися з адвокатом і яка знаходиться на другому поверсі, Іващенко дійшов самостійно, без строньої допомоги. Його ніхто не вів під руки, він самостійно піднявся на другий поверх. А підніметься він завтра чи ні, ніхто не знає: ні прокурор, ні суддя", - розповів Поляков.

Та водночас державний обвинувач у справі Іващенка Петро Коваль додав, що конвойна служба, яка супроводжує Іващенка,  доповіла, що підсудний 10 квітня самостійно дійшов до автозаку, а також вийшов з нього до суду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Іващенка привезли до суду на "швидкій"

"Коли його привезли туди (до Печерського суду на вулиці Хрещатик 42А), то йому запропонували встати, але він відмовився", - уточнив прокурор.

Зараз ви читаєте новину «Тюремщики натякнули, що Іващенко симулює: він може ходити самостійно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути