четвер, 17 січня 2013 11:27

Турчинов звільнив найближчу помічницю Тимошенко, не пояснюючи причин

Турчинов звільнив найближчу помічницю Тимошенко, не пояснюючи причин
Фото: glavcom.ua

Найближча помічниця Юлії Тимошенко Ольга Трегубова, яка багато років підтримувала екс-прем'єра, підтвердила інформацію, що більше не працює в партії "Батьківщина".

Про своє звільнення вона розповіла "Обозревателю".

"Це правда. Дізналася про це абсолютно випадково. Я 14 січня зателефонувала Михайлу Левінському, я зараз на лікарняному через перелом, і запитала, що хорошого. А він мені сказав, що був у Турчинова, і той йому заявив, що звільнив мене", - говорить Трегубова.

За її словами, Турчинов сказав Левінському про те, що рішення про звільнення приймав самостійно, а Тимошенко про це поки що не знає. "Ми з нею листуємося постійно, але не думаю, що вона знає про моє звільнення", - сказала Трегубова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В опозиції звертають увагу на проблему "кнопкодавства", бо не хочуть перетворювати Раду на філію Банкової

З якої саме причини Турчинов прийняв подібне рішення, вона не знає. "Ми завжди нормально з Олександром Турчиновим спілкувалися, я завжди була готова йому допомогти. У нас не було прийнято конфліктувати. Тому, для мене моє звільнення - це диво. Хоча ситуація у "Батьківщині" зараз досить складна. І я знаю, що там відбуваються скорочення", - говорить помічниця екс-прем'єра.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Національна рада перевірить 5 канал через скарги Мельниченка

Раніше 16 січня у ЗМІ з'явилася інформація про те, що Олександр Турчинов ще 1 січня звільнив Ольгу Трегубову, яка працювала з Юлією Тимошенко понад 15 років, і вважалася "правою рукою" лідера "Батьківщини".

Зараз ви читаєте новину «Турчинов звільнив найближчу помічницю Тимошенко, не пояснюючи причин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути