четвер, 17 січня 2013 10:15

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Із жінками-депутатами, які знаходяться у Тимошенко, немає зв'язку

Із жінками-депутатами, які знаходяться у Тимошенко, немає зв'язку
фото з Twitter Андрія Шевченка

Жінки-депутати досі знаходяться у харківській лікарні "Укрзалізниці" разом із екс-прем'єром Юлією Тимошенко.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав депутат із "Батьківщини" Андрій Сенченко.

За його словами, із ними зв'язатися не можна, тому що вчора перед побаченням мобільні телефони у них забрали. "Тому достовірної інформації зараз ні від кого отримати не можна. Те, що вони там – це точно. У такій ситуації туди ніхто не може потрапити, навіть адвокати. Сергій Власенко з нами прилетів до Харкова. Але вони його не пустять всередину, аргументуючи це тим, що там знаходяться сторонні", - зауважив політик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Національна рада перевірить 5 канал через скарги Мельниченка

Сенченко пояснив, що за законом жінок-парламентарів не можуть видалити з приміщення. "Будемо тиснути. А що нам залишається?! Здаватися ніхто не збирається. Депутати залишаться в лікарні, поки абсолютно законні вимоги Тимошенко не будуть виконані. В колонії навіть у засуджених довічно відеокамер немає. Вони розміщені тільки у місцях загального доступу – їдальні, кімнаті для відпочинку. А у Тимошенко є. Ці камери використовують як інструмент тиску", - зазначив нардеп.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сьогодні Європейський суд оприлюднить 211 рішень у справах проти України

Він пообіцяв, що члени "Батьківщини" будуть зустрічатися із керівництвом колонії та Пенітенціарної служби. "Ми вчора ставили їм питання з приводу відео, на якому Тимошенко ходить на ходунках. Кажуть: "Ми провели службове розслідування і з'ясували, що кут встановлення наших трьох камер не відповідає куту цієї зйомки". Але вони відповідають за все, що відбувається із Юлією Володимирівною. Тоді яким чином вони це допустили? Виникає питання: хто злочинці? Вони чи ще хтось? Тепер ми направимо запит із вимогою провести незалежну перевірку приміщення на предмет незаконної установки технічних засобів", - наголосив Сенченко.

Зараз ви читаєте новину «Із жінками-депутатами, які знаходяться у Тимошенко, немає зв'язку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

35

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути