четвер, 18 жовтня 2018 10:25

Турчинов створює партію - ЗМІ

Турчинов створює партію - ЗМІ
Олександр Турчинов збирає політичних соратників - ЗМІ. Фото: УНІАН

Секретар Ради національної безпеки і оборони Олександр Турчинов збирається створити власну партію. Про це повідомляє "Апостроф", посилаючись на власні джерела.

Після спростування інформації, що Турчинов може очолити виборчий штаб президента Петра Порошенка, політичні амбіції нинішнього глави РНБО нікуди не зникли.

Так, 4 вересня Турчинов організував зустріч для вузького кола людей, на якій обговорювалися можливі шляхи для створення політичної сили, яка б об'єднала християн-протестантів, а також його соратників.

На цих зборах, як повідомило джерело в парламенті, брали участь давні соратники Турчинова - колишній народний депутат від "Батьківщини" Олександр Дубовий і народний депутат-"фронтовик" Павло Унгурян, якого відносять до оточення Турчинова. Також на заході були присутні єпископи і лідери протестантських церков.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луценко: після виборів президента йду в політику

Олександр Турчинов очолює РБНО з грудня 2014-го. До цього був народним депутатом. Йшов до парламенту третім у списку "Народний фронт".

Зараз ви читаєте новину «Турчинов створює партію - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути