середа, 09 квітня 2008 08:23

Турчинов: "Приват" має прикриття на рівні Секретаріату Президента"

Турчинов: "Приват" має прикриття на рівні Секретаріату Президента"
Перший віце-прем"єр-міністр Олександр Турчинов говорить, що всілякі кризи провокують не тільки недоброзичливці уряду Тимошенко, але і деякі союзники, не дивлячись на досвід 2005 року.

"Ви знаєте, коли так говорять (про газовий, бензиновий, цукровий і інші кризи, це означає, що хочуть спровокувати. І не тільки політичні опоненти, але і деякі союзники. Тому ми готові до таких ударів в спину. Але проблема в тому, що подібні спроби вже є, спостерігається прагнення нагнітати ситуацію, - говорить в інтерв"ю "Столичным новостям Турчинов. - Мені здається, є вже досвід 2005 року. І всі зробили відповідні висновки. І тому цей ремейк, це дежавю, мені здається, небезпечні для держави і компрометує тих, хто сьогодні намагається створювати штучні кризи".

Віце-прем"єр на підтвердження своїх слів привів приклад. "Наприклад, коли ми говоримо про бензинову проблему, слід враховувати, що одне з найпотужніших підприємств з виробництва бензину, - це Кременчуцький нафтопереробний завод. Так от, не дивлячись на те, що у держави там 62 відсотки, ми дотепер не можемо змінити керівництво заводу, тому що компанія пов"язана з "Приватбанком" і має всього один відсоток, захопила керівництво заводом, контролює ситуацію, створюючи штучну бензинову кризу, закриваючи заправки і штучно підвищуючи ціни, - розповів він. - На жаль, вони мають прикриття на дуже високому рівні, зокрема, на рівні Секретаріату президента. Якби цього прикриття не було, ми б цю проблему вирішили набагато швидше".

Зараз ви читаєте новину «Турчинов: "Приват" має прикриття на рівні Секретаріату Президента"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути