Ексклюзиви
четвер, 06 жовтня 2011 08:45

Томенко: я не знаю цього генія, який придумав Януковичу поїхати зараз у Грецію

Томенко: я не знаю цього генія, який придумав Януковичу поїхати зараз у Грецію

Президент Віктор Янукович несвоєчасно здійснює свій візит до Греції.

Таку думку озвучив віце-спікер Верховної Ради, член партії "Батьківщина" Микола Томенко в ефірі телеканалу ТВі, повідомляє "Українська правда".

"Президент вирішив у цей момент поїхати до Греції. Це теж унікальне рішення команди президента. Може вчитися, як довели країну до дефолту?", - уточнив політик.

"Я не розумію, який інвестиційний клімат, і які інвестиційні проекти можна шукати в Греції", - додав він.

Томенко вважає, що єдине в чому "можна Грецію порівняти з нами, тому що вона набралася кредитів під Олімпіаду, ми теж багато кредитів під Євро взяли".

"Я не знаю цього генія, який придумав Януковичу поїхати в цей непростий для країни момент в Грецію", - заявив віце-спікер.

Як відомо, Янукович відвідає з державним візитом Грецію 6-7 жовтня. Заплановано, що голова держави відвідає Афіни та Салоніки. В Афінах Янукович проведе офіційні зустрічі з керівництвом країни, в Салоніках - бізнес-форум з представниками грецьких ділових кіл.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Янукович летить у "гарячку точку" - в Афінах знову погроми

У той час, в Греції залишається напружена ситуація. Так вчора щонайменше 10 тис. демонстрантів перекрили грецьку столицю Афіни, виступаючи проти останньої хвилі урядових заходів жорсткої бюджетної економії. Пізніше між поліцією і десятками молодих людей, одягнених в маски або протигази виникли зіткнення. Молодь закидала правоохоронців камінням, а ті у відповідь застосували сльозогінний газ.

Крім того, посол України в Греції Володимир Шкуров заявив, що Греція не підтримує вимогу Україна про включення в проект угоди про асоціацію з Європейським Союзом пункт про перспективу членства України в ЄС, оскільки вважає, що нинішній час є не найкращим для вступу до Євросоюзу.

Зараз ви читаєте новину «Томенко: я не знаю цього генія, який придумав Януковичу поїхати зараз у Грецію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути