вівторок, 31 травня 2011 17:34

Томенко дорікнув Азарову за безславний початок пенсійної реформи

Томенко дорікнув Азарову за безславний початок пенсійної реформи

Заступник голови Верховної Ради, один з лідерів партії "Батьківщина" Микола Томенко вважає, що перший етап урядової пенсійної реформи безславно завершився.

Як повідомили у прес-службі БЮТ, про це політик сказав, коментуючи сьогоднішнє голосування в парламенті за повернення уряду законопроекту №7455 стосовно проведення пенсійної реформи.

Томенко нагадав, що цей законопроект був направлений урядом у парламент 13 грудня 2010 року і отримав жорстку критику опозиції і фахівців та несприйняття у суспільстві. Натомість, урядовці продовжували переконувати, що документ є оптимальним і його повинна розглянути Верховна Рада.

Віце-спікер зазначив, що пройшло більше як півроку, перш ніж прем'єр-міністр зрозумів, що законопроект не має шансів бути ухваленим Верховною Радою і підтриманим українським суспільством.

"Невідомо, яка буде логіка дій уряду далі, але за результатами піврічного обговорення урядової пенсійної реформи можна сказати, що перший етап цієї пенсійної реформи безславно закінчився", - підсумував Томенко.

Як відомо, Кабінет міністрів звернувся з листом до парламенту щодо відкликання свого законопроекту "Про заходи щодо законодавчого забезпечення реформування пенсійної системи України". Верховна Рада задовольнила прохання уряду.

Зараз ви читаєте новину «Томенко дорікнув Азарову за безславний початок пенсійної реформи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути