вівторок, 20 листопада 2007 12:49

Толстоухов про Плюща, Януковича і "різні групи впливу у Партії регіонів"

Міністр Кабінету міністрів Анатолій Толстоухов називає секретаря Ради безпеки й оборони Івана Плюща одним із можливих кандидатів у спікери Верховної Ради.

"Це один із можливих варіантів", - сказав він в інтерв"ю газеті "Дело".

"Він – один із найбільш досвідчених політиків, здатних працювати на стабільність влади, політики", - додав Толстоухов.

Відповідаючи на запитання про ставлення "різних груп впливу" у Партії регіонів до "більш толерантного ставлення до (президента Віктора) Ющенка Рината Ахметова", міністр Кабміну відзначив:

"У нас дійсно є різні центри думок на ключові питання розвитку партії і суспільства. Але різних центрів керівництва в партії немає".

"Я маю право говорити прем"єр-міністру усе, що вважаю за необхідне. І я ніколи не чув окрику, вимоги "Помовч!" або ще чогось…Але якщо рішення прийняте, значить, воно прийняте. І тоді вже – все", - розповів Толстоухов, відзначивши, що в останні роки "Партія регіонів завжди поставала як команда, що діє в одному напрямку – і в опозиції, і у владі при формуванні уряду".

Відповідаючи на запитання, як лідер Партії регіонів, прем"єр-міністр Віктор Янукович виявляє себе на роботі – як "залізний канцлер чи ліберал" – Толстоухов сказав:

"Я не думаю, що слово "ліберал" стосовно Януковичу правильне. Точніше буде сказати, що він дає кожному, кого запрошує на роботу, право себе реалізувати і розкритися. І в це право входить у тому числі і право на помилки. А він уміє терпляче дивитися, радити і запитувати".


Зараз ви читаєте новину «Толстоухов про Плюща, Януковича і "різні групи впливу у Партії регіонів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути