середа, 20 січня 2010 15:30

Тимошенко знає, як Янукович боротиметься проти неї

Тимошенко знає, як Янукович боротиметься проти неї

Прем"єр-міністр, кандидат в президенти Юлія Тимошенко заявляє, що лідер ПР, кандидат в президенти Віктор Янукович має технології, які використовуватимуться для того, щоб не допустити перемоги кандидата від демократичних сил в другому турі виборів президента.

Про це вона заявила сьогодні на прес-конференції.

"Сьогодні Янукович і достатньо сильні штаби, що фінансуються олігархами, мають три технології, щоб не допустити перемоги кандидата від демсил у другому турі", - сказала вона.

"Перша технологія - вони знайшли підступи і шляхи як проплатити деяким демократам в лапках і в лапках патріотам, а те, що вони проголошуватимуть, знову ж в лапках, істину, що Тимошенко і Янукович - це одне і те ж саме, це проплачена технологія - запам"ятайте це", - сказала вона.

Тимошенко відзначила, що якби вона була одне і те ж з Януковичем, то не підтримувала б Віктора Ющенка в 2004, 06, 07, 08 роках.

"Я ніколи навіть близько не була однаковою з такими кримінальними висуванцями, як Янукович. Ми з ним в різним світах, на різних планетах, в різних вимірюваннях, просторах, які не перетиналися, слава богу, не перетинаються і не перетинатимуться, чим би не закінчилися вибори президента", - сказала вона.

Другою технологією Тимошенко назвала використання в ЗМІ "брудних сюжетів часів репресій Кучми" проти неї та її сім"ї.

Третьою технологією, відзначила Тимошенко, буде технологія "фальшивої реклами".

"Це технологія неприкритої брехні, яка вустами Януковича пропонуватиме золоті гори", - сказала вона, маючи на увазі підвищення пенсій і зарплат.

proUA
Зараз ви читаєте новину «Тимошенко знає, як Янукович боротиметься проти неї». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути