середа, 20 січня 2010 14:49

Тимошенко віддає Тігіпку прем"єрство

Тимошенко віддає Тігіпку прем"єрство

Прем"єр Юлія Тимошенко запропонувала Сергію Тігіпку посаду прем"єр-міністра у випадку обрання її президентом.

Про це вона заявила на прес-конференції у Кабміні.

"Я запропонувала Сергію Тігіпку не лише бути партнером у цій важкі роботі, а й також посаду прем"єр-міністра, якщо в нього є така амбіція. Зараз рішення й відповідь за ним", - заявила Тимошенко.

Водночас вона наголосила, що "люди, які голосували за всіх кандидатів від демократичних сил - Тігіпка, Яценюка, Гриценка, Супрун, Костенка - не бачать майбутнє країни на чолі з криміналітетом".

"Переконана, що ці люди не зроблять вибір на ту користь (Януковича). Але я вірю , що відповідальність кандидатів, їх принципи, варті того, щоб об"єдналися в другому турі", - додала вона.

Тимошенко закликала всіх демократичних кандидатів "хоча б в одному кроці від розстрілу об"єднатися заради України".

"Між демократичними кандидатами були незрозумілі протистояння в основі яких лежали лише амбіції і нічого, щоб служило Україні. Я скільки в мене вистачало сил намагалася єднати демократичну команду. І після розвалу демократичної коаліції її з великими силами вдалося відновити", - заявила вона.

"Я звертаюсь до всіх демократичних сил, я просто пропоную вам спільну командну роботу, спільний захист України в цей важкий час випробувань. Я пропоную забути образи перед обличчям можливого підступу до послаблення нашої незалежності", - наголосила Тимошенко.

Українська правда
Зараз ви читаєте новину «Тимошенко віддає Тігіпку прем"єрство ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

20

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути