середа, 20 січня 2010 12:54

Янукович не сумнівається, що за нього проголосують люди Тігіпка

Янукович не сумнівається, що за нього проголосують люди Тігіпка

Лідер Партії регіонів Віктор Янукович упевнений, що йому будуть віддані голоси виборців, які підтримали в першому турі президентських виборів Сергія Тігіпка.

"Я вважаю, що виборці, які голосували за Тігіпка, - це наші однодумці. І в другому турі, упевнений в тому, що вони підуть з нами", - заявив він на зустрічі з партійним активом Харківської області в середу.

За словами Януковича, він позитивно ставиться до того, що Тігіпко отримав в Харківській області велику підтримку виборців. На думку лідера Партії регіонів, це пов"язано з тим, що Тігіпко - "це молодий, прагматичний, здібний політик". "І те, що люди його підтримали, це природно", - додав він.

Крім того, за словами Януковича, передвиборча програма Тігіпка, практично нічим не відрізняється від його власної програми, а відмінності лише в окремих аспектах.

"Ми це повинні пояснити нашим виборцям. І впевнений в тому, що вони нас зрозуміють", - сказав він, звертаючись до партійних активістів, повідомляє Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Янукович не сумнівається, що за нього проголосують люди Тігіпка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути