середа, 20 січня 2010 15:10

Янукович: Вона бачить, що вже програла

Янукович: Вона бачить, що вже програла
Кандидат на посаду президента, лідер Партії регіонів Віктор Янукович пропонує своєму опонентові, прем"єр-міністрові України Юлії Тимошенко реалізувати на кухні свою жіночу примху з питання проведення дебатів напередодні другого туру виборів глави держави.

Про це він заявив сьогодні під час виступу перед партійним активом Партії регіонів Харківської області.

"Все, що вона встигла заявити за ці дні після першого туру, – всім зрозуміло, що вона у відчаї. Вона бачить, що вже програла вибори, і пропонує мені вступити з нею в змагання – в бруді, брехні змагатися з нею", - сказав Янукович, маючи на увазі свою відмову проводити теледебати з Тимошенко.

Він відзначив, що дебатував з чинним прем"єр-міністром впродовж останніх п"яти років, а відповідь на ці дебати вже дав український народ на цих виборах.

"Те, що мені говорять, що з жінкою даремно сперечатися, – неправильно, я з цим не згоден. Я, в першу чергу, вважаю, що вона – прем"єр-міністр і повинна нести відповідальність за кожне своє слово. А якщо вона жінка – то повинна йти на кухню і показувати там свої примхи", - заявив Янукович.

Водночас він відзначив, що український народ сьогодні не "випускає з коридору відповідальності кожного з політиків. Але вони хотіли втекти від відповідальності. І ми не повинні їх випускати. Тимошенко нікуди не повинна втекти до другого туру". За словами Януковича, чинний прем"єр-міністр має визнати свої помилки, сказати людям правду і припинити "брехати".

Янукович також відзначив, що йому, як людині, боляче чути особисті образи з боку Тимошенко.

"Але вона має розуміти: що вона більше вигадуватиме всяку гидоту про мене, то більше вона принижуватиме моїх виборців", - переконаний Янукович.

Нагадаємо, Тимошенко кілька разів пропонувала Януковичу взяти участь в теледебатах. За словами бютівця Миколи Томенка, теледебати перед другим туром заплановані на 2 лютого, передає УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Янукович: Вона бачить, що вже програла». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути