понеділок, 22 вересня 2008 08:26

Тимошенко вважає, що Ющенко просто шукає причини не повертатися в коаліцію

Прем"єр Юлія Тимошенко спростовує заяву президента Віктора Ющенка про те, що БЮТ не пропонував пропрезидентським політичним силам відновити формат демократичної коаліції в парламенті.

"Я пам"ятаю, що я штук 50 конференцій провела, на яких говорила про те, що ми в демократичній коаліції і що президент і його команда зобов"язані повернутися назад, оскільки і ми там залишаємося без будь-яких вимог і ультиматумів", - сказала вона журналістам у неділю в Києві.

Крім того, за словами прем"єра, вона неодноразово заявляла про свою підтримку формату коаліції у складі НУ-НС, БЮТ і Блоку Литвина.

"Якщо треба ще раз про це заявити, я ще раз вам про це повторюю. Але мені здається, що людина, яка сьогодні є президентом країни, просто шукає причини, чому не повертатися в демократичну коаліцію", - сказала Тимошенко.

Вона також підтвердила інформацію про свою присутність на з"їзді Народного Руху України, який відбувся в Києві 20 вересня. За словами прем"єра, їй були запропоновані варіанти в ході з"їзду по збереженню демократичного формату коаліції.

"Я була запрошена, я з великим задоволенням прийняла цю пропозицію і просто порадилася з найбільш історичною партією України, як краще в цій ситуації поводитися, як зробити кращі кроки, і я ці поради отримала. Ця порада була по відновленню демократичної коаліції. Я хочу, щоб ці поради також почув і президент", - заявила Тимошенко.

Як повідомлялося, на засіданні політради партії НСНУ в суботу Ющенко заявив, що "Наша Україна" жодної пропозиції від БЮТ про відновлення діяльності коаліції не отримувала, і переговори не ведуться, передає "Інтерфакс-Україна".

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко вважає, що Ющенко просто шукає причини не повертатися в коаліцію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути