Ексклюзиви
пʼятниця, 14 вересня 2007 12:46

Тимошенко відмовилася від мітингів проти Рудьковського й Шуфрича

БЮТ підтримує рішення Ради національної безпеки та оборони щодо незадовільної роботи Міністерств транспорту і зв"язку та з питань надзвичайних ситуацій, але вважає недоцільними "мікро-акції" блоку "Наша Україна – Народна самооборона" проти Миколи Рудьковського та Нестора Шуфрича.

Про це йдеться у заяві БЮТ у відповідь на закиди лідера блоку НУ-НС Юрія Луценка щодо нібито відмовчування БЮТ за фактом відставки міністрів транспорту та надзвичайних ситуацій.

"Ми згодні з рішенням Ради національної безпеки та оборони щодо незадовільної роботи згаданих міністерств. Ми також цілком солідарні з нашими колегами по демократичному блоку у боротьбі з кланами та олігархією. Однак, на наше переконання, сьогодні воювати персонально з ними, пікетувати приміщення відомств та ходити з прапорами попід вікнами Рудьковського, - то забагато честі для цих, з дозволу сказати, "міністрів", - підкреслюється в заяві БЮТ.

За словами авторів документа, "весь уряд Віктора Януковича працює незадовільно. Весь уряд Януковича є прихистком для мафії, тіньовиків та корупційних схем. І весь уряд треба міняти в інтересах Української держави".

Тому БЮТ закликає партнерів з НУ-НС зосередитися та консолідувати сили для спільної перемоги, формування демократичної коаліції та нового чесного і професійного уряду, "а не розпилювати зусилля на мікро-акції, присвячені мікро-політикам". На переконання БЮТівців, "вимагати тільки відставки Рудьковського чи Шуфрича, - це те саме, що добиватися відставки керівника окремого ЖЕКу за підвищення житлово-комунальних тарифів", передає УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко відмовилася від мітингів проти Рудьковського й Шуфрича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути