четвер, 17 січня 2008 12:32

Тимошенко в Брюсселі зустрінеться з президентом Єврокомісії

Прем"єр-міністр України Юлія Тимошенко 28-29 січня відвідає з робочим візитом Брюссель.

Про це повідомив віце-прем"єр Григорій Немиря в четвер по телефону з Лондона, де він проводив переговори з представниками Євросоюзу про вступ України до Всесвітньої торгової організації.

Він відзначив, що в ході візиту Тимошенко планує зустрітися з президентом Єврокомісії Жозе Мануелем Баррозу, верховним представником ЄС з питань зовнішньої політики і політики безпеки Хавьером Соланою, єврокомісарами по зовнішній торгівлі Пітером Мендельсоном і Бенітой Ферреро-Вальднер, єврокомісаром з питань енергетики Андрісом Пібалгсом.

Немиря відзначив, що в ході зустрічі в Лондоні з комісаром з питань зовнішньої торгівлі Мендальсоном вони обговорили питання, які стануть темою переговорів комісара і прем"єра Тимошенко в ході її візиту до Брюсселя.

Першим зарубіжним візитом Тимошенко як прем"єра буде поїздка до Грузії на інавгурацію президента, яка відбудеться 20 січня. 23 січня Тимошенко відправиться до Москви, повідомляє Інтерфакс.
Зараз ви читаєте новину «Тимошенко в Брюсселі зустрінеться з президентом Єврокомісії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути