середа, 01 жовтня 2008 14:32

Тимошенко вже зібрала з "бютівців" підписи за "коаліцію трьох"

Тимошенко вже зібрала з "бютівців" підписи за "коаліцію трьох"
Прем"єр-міністр України Юлія Тимошенко заявила, що всі депутати фракції БЮТ поставили свої підписи за створення демкоаліції в рамках трьох політичних сил – БЮТ, Блоку Литвина і НУ-НС. Про це вона повідомила в середу на прес-конференції.

"Я хочу твердо заявити про те, що допустимий лише такий формат коаліції і 156 наших депутатів поставили свої підписи на підтримку формування такої коаліції", - сказала вона.

Крім того, прем"єр підкреслила, що БЮТ, як і Блок Литвина, на відміну від своїх партнерів по коаліції, не ставлять ніяких ультиматумів, умов і "викручування рук", а "просто чітко заявляють про своє бажання служити Україні".

"Я хочу сказати, що сьогодні відпали всі необгрунтовані звинувачення, як Президента країни, його Секретаріату і деяких політиків у тому, що створена якась "протиприродна" коаліція між БЮТ, Партією регіонів і комуністами. Я просто ще раз хочу сказати, що факт підписання всіма нашими депутатами документа про створення такої коаліції, свідчить про те, що все це було неправдою, яка звучала з усіх політичних коридорів", - підкреслила Тимошенко, повідомляє ForUm.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко вже зібрала з "бютівців" підписи за "коаліцію трьох"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути