четвер, 19 квітня 2007 08:33

Тимошенко: У Луценка мало шансів потрапити до парламенту

Лідерка БЮТ Юлія Тимошенко вважає, що блоки "Українська правиця" і "Народна самооборона" Юрія Луценка мають невеликі шанси потрапити до парламенту в ході дострокових виборів.

"Мені шкода, що у цих партій дуже мало шансів потрапити до парламенту. Мені здавалося, що вже з попередніх поразок, коли мільйон голосів "йшло" на маленькі патріотичні партії, зробили висновки. Адже потім ці голоси частково перейшли Партії регіонів. Причому це були голоси справжніх патріотів, демократичних людей. На жаль, історія нічому не вчить", - сказала Тимошенко в інтерв"ю "Газеті 24".

В той же час лідерка БЮТ виразила надію, що "демократична частина суспільства зробить висновки і не віддасть свої голоси тим партіям, які, очевидно, не подолають 3% бар"єр".

Відповідаючи на запитання, чому демократичні партії не змогли домовитися про створення єдиного мегаблоку, Тимошенко сказала: "Перешкодою стали виключно амбіції маленьких партій. І наші двері були відкриті для переговорів, і двері "Нашої України".

"Ми запрошували, до останньої хвилини не формували список, поки вони не визначаться. Вони для себе поставили завдання подолати 3% бар"єр і взяти значно більше представництво в парламенті. Але мені здається, що це - чергова утопія", - підкреслила вона, пише Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко: У Луценка мало шансів потрапити до парламенту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути