четвер, 22 лютого 2007 10:56

Тимошенко розповість, з якими її пропозиціями погодився Ющенко

Лідерка БЮТ Юлія Тимошенко вчора передала Президенту Віктору Ющенку пропозиції блоку, і всі вони були прийняті главою держави. Про це сказав заступник голови фракції БЮТ Олександр Турчинов.

Разом з тим Турчинов відмовився сказати, про які пропозиції йде мова, в той же час зазначив, що завтра або післязавтра відбудеться прес-конференція керівників БЮТ, де вони будуть озвучені.

Він зазначив, що найближчим часом "схема, за якої ми будемо працювати, буде задіяна", і вона більш ефективна, ніж блокування трибуни. В той же час Турчинов відмовився все-таки уточнити, про яку схему йдеться.

Водночас він заявив, що фракція БЮТ у разі відновлення голосування у Верховній Раді підтримає кандидатури Віктора Короля на посаду голови СБУ та Володимира Огризка на посаду міністра закордонних справ України.

Турчинов зазначив, що фракція БЮТ і надалі продовжуватиме дії, спрямовані на те, щоб ВР не працювала в нормальному режимі до того часу, доки в першочерговому порядку не будуть розглянуті й підтримані питання, пов"язані зі зниженням тарифів на житлово-комунальні послуги та підвищенням мінімальної зарплати і пенсії.

За словами Турчинова, наскільки йому відомо, парламентська коаліція підключилася до паралельного кабелю "із сусіднього приміщення", і таким чином робота системи "Рада" відновлена, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко розповість, з якими її пропозиціями погодився Ющенко ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути