вівторок, 11 вересня 2007 08:11

Тимошенко розповіла, звідки візьме гроші на повернення боргів Ощадбанку

Для повернення людям заощаджень колишнього Ощадбанку СРСР Блок Юлії Тимошенко, зокрема, проведе детінізацію економіки, примусить великі корпорації платити податки та залучить до країни іноземні інвестиції.

Про це Тимошенко заявила учора ввечері у прямому ефірі на телеканалі "1+1".

"Коли потрібно повертати гроші корпораціям, то завжди гроші знаходяться, а коли потрібно повернути чесно зароблені трудові копійки, які люди все життя збирали, то це вважається поганим тоном в політиці повертати заощадження", - сказала вона.

Тимошенко повідомила, що БЮТ для повернення людям цих заощаджень залучить до бюджету додаткові кошти через детінізацію економіки, примусить платити податки великі корпорації, а також відкриє шлях для інвестицій, "які зможуть, розбудувавши країну, практично дати доходи до бюджету".

Також лідер БЮТ додала, що "за природні ресурси будуть платити бюджету справжню ціну".

"Вся приватизація, яка буде ще продовжуватись, буде робитися за справжню вартість під справжні державні умови", - підкреслила вона.

Тимошенко наголосила, що "це значить, що ми будемо мати всі ресурси для того, щоб розрахуватися з людьми".

Також Тимошенко повідомила, що вчорашня зустріч з інвесторами дала бачення того, що буде робити новий уряд під її керівництвом.

"Вони зрозуміли, що більше не буде таких приватизацій, як декілька тижнів тому забрано було командою Януковича "Дніпроенерго" за безцінь", - сказала вона.

"Я думаю, що тіньових приватизацій в Україні більше не буде", - наголосила лідер БЮТ, пише УНІАН.

Тимошенко повідомила, що отримала сьогодні дуже високу оцінку як потенційний прем"єр-міністр щодо програми роботи з інвесторами.


Зараз ви читаєте новину «Тимошенко розповіла, звідки візьме гроші на повернення боргів Ощадбанку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути