середа, 26 січня 2011 08:27

Тимошенко пророкують політичне банкрутство

Тимошенко пророкують політичне банкрутство

Заява лідера партії "Батьківщина" Юлії Тимошенко про те, що в Україні можна не підвищувати пенсійний вік, ціну на газ і тарифи на тепло, є популістською і провокативною.

Про це йдеться у заяві прес-служби Партії регіонів. У цій політсилі голові БЮТ пророкують "остаточне політичне банкрутство".

За словами регіоналів, Тимошенко "цинічно робить вигляд, що це не її контракт на постачання російського газу за найдорожчою в Європі ціною спричинив зростання ціни на газ для населення і тарифів на житлово-комунальні послуги".

"Вона свідомо "забуває", що на два роки заморозила підвищення зарплат і пенсій. Це провальна політика Тимошенко призвела до падіння економіки на 15% і відповідного скорочення робочих місць, реальних зарплат і відрахувань до Пенсійного фонду", - уточнили у Партії регіонів.

На переконання партійців, країна ще досі не оговталась від наслідків "авантюрної політики" уряду Тимошенко, не повернулася на докризовий рівень економіки.

"Найцинічніше те, що Тимошенко сама визнавала необхідність реформ, зокрема, пенсійної системи і житлово-комунального господарства", - нагадали політики і додали, що "нездатність Тимошенко здійснити жодної необхідної реформи, вести виважену економічну політику привела її уряд до банкрутства в свідомості українського суспільства".

"І сьогоднішні її спроби "утриматись на плаву" випробуваним методом спекуляцій, провокацій і популістських заяв матимуть такий же результат: остаточне політичне банкрутство", - резюмували регіонали.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко пророкують політичне банкрутство». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

55

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути