Ексклюзиви
вівторок, 25 січня 2011 18:47

Тимошенко знайшла у Януковича "заразну хворобу"

Тимошенко знайшла у Януковича "заразну хворобу"

Генеральна прокуратура України відмовила лідеру партії "Батьківщина" Юлії Тимошенко у можливості залишити межі України. Політик пояснює цю відмову страхом генпрокурора Пшонки та президента Януковича перед тим, що світ дізнається правду про них.

"На моє клопотанням щодо того, щоб вони мене відпустили до Брюсселя на робочі зустрічі з керівництвом Європейського Союзу, з керівництвом Європейської народної партії, я отримала відмову. Тобто є відповідь, що вони мене не відпускають", - сказала вона журналістам у вівторок.

На її думку, мотивація Генеральної прокуратури "дуже дивна". "Запрошення, яке я отримала, англійською мовою, і в Генпрокуратурі не розуміють, про що там йдеться", - додала вона.

Тимошенко зазначила, що ще раз звернеться з клопотанням з цього питання до прокуратури і перекладе текст запрошення українською мовою.

За її словами, представникам прокуратури достатньо прочитати пресу і переконатися, що таке запрошення є.

"Мені здається, те, що генпрокурор Віктор Пшонка відмовив мені у виїзді до Брюсселя, це ще одна ознака якогось дивного страху, який є в Януковича і який переходить як заразна хвороба на всіх його підлеглих. Страх про те, що світ буде знати, що відбувається в Україні, страх того, що він втрачає свою владу, страх відповідати за все те, що він сьогодні робить ", - сказала вона.

Нагадаємо, раніше Юлія Тимошенко отримала два запрошення відвідати Брюссель на початку лютого цього року. Зокрема, її запросили до штаб-квартири Європейської народної партії (у період з 31 січня по 4 лютого), а також виступити на святкуванні 50-річчя Асоціації європейських студентів-демократів (1 лютого).

У цей час відносно Тимошенко діє запобіжний захід у вигляді підписки про невиїзд. Виїхати за межі вона могла тільки за наявності відповідного дозволу слідчого.

Інтерфакс-Україна

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко знайшла у Януковича "заразну хворобу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

42

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути