Ексклюзиви
вівторок, 25 січня 2011 13:14

Тимошенко натякнула, що Яценюк - "проект" Януковича

Тимошенко натякнула, що Яценюк - "проект" Януковича

Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко натякнула, що Арсеній Яценюк та В'ячеслав Кириленко, які у День Соборності робили альтернативний мітинг на Контрактовій площі, є проектом Партії регіонів та отримують від них гроші .

Про це вона заявила журналістам біля будівлі Генпрокуратури.

Зокрема, як передає кореспондент Gazeta.ua, Тимошенко відзначила, що майдан на Софіївській площі зібрав справжніх патріотів.

"Ми змогли подивитися, хто не грає у політичні ігри. Перший раз у День Соборності опозиція і народ примусили владу святкувати це свято, бо раніше День Соборності остання ніколи не святкувала", - підкреслила політик.

"Що стосується штучної опозиції, вона у День Соборності проявилась у повній мірі. На Софіївську площу закликали приходити не політики, а громадські діячі. А ті політичні лідери, які не відгукнулися, є політичними технологіями Партії регіонів, які пішли розколювати опозицію за гроші регіоналів. Такі дні проявляють - хто справді бореться, а хто симулює діяльність за гроші", - сказала лідерка БЮТ.

Разом з тим, вона наголосила, що об'єднання опозиції вже відбулося.

"І не треба повторювати мантри про об'єднання, бо з департаментами Партії регіонів, які представляють куплену опозицію, об'єднатись неможливо", - резюмувала Тимошенко.

Раніше "Фронт змін", партії "Собор", Європейської партії та партія "Громадянська позиція" заявили про початок перемовин про об'єднання в одну партію. В той же час, як зазначають представники цих політичних сил говорити про конкретні результати зарано. Пізніше до перемовин приєднався голова ради НБУ Петро Порошенко.

У День Соборності, 22 січня, БЮТ, ВО "Свобода" та інші політичні сили зібрались на Софіївській площі у Києві. Водночас "Фронт змін" та "За Україну!" відзначили це свято на Контрактовій площі.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко натякнула, що Яценюк - "проект" Януковича ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути