Ексклюзиви
вівторок, 25 січня 2011 20:52

Тимошенко піариться на фоні Генпрокуратури - Олійник

Тимошенко піариться на фоні Генпрокуратури - Олійник

Лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко попросила продовжити слідство, щоб мати можливість попіаритися на візитах у Генпрокуратуру.

Таку думку висловив народний депутат від Партії регіонів, перший заступник голови парламентського Комітету з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності Володимир Олійник.

Як повідомили у прес-службі Партії регіонів, Олійник відзначив, що клопотання адвоката екс-прем'єра Тимошенко про продовження досудового слідства є свідченням того, що Тимошенко намагається використовувати свої візити до Генпрокуратури для самопіару і створення собі певного іміджу.

"Наочним прикладом такого намагання попіаритися стало поновлення кримінальної справи проти Тимошенко, яке, як з'ясувалося, відбулося на клопотання її ж адвоката. Це свідчить про те, що людині просто треба з себе робити ображену, і вона сама про це просить слідчих. Думаю, таких намагань попіаритися треба чекати і надалі", –резюмував депутат.

Раніше екс-прем'єр Юлія Тимошенко повідомила, що Генпрокуратура відновила досудове слідство у справі проти неї. Відомство звинувачує лідера "Батьківщини" у нецільовому використанні коштів, отриманих за Кіотським протоколом.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко піариться на фоні Генпрокуратури - Олійник». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

21

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути