Ексклюзиви
середа, 11 травня 2011 20:21

Тимошенко порівняла Луценка зі Стусом та заявила, що ГПУ бреше

Тимошенко порівняла Луценка зі Стусом та заявила, що ГПУ бреше

Лідера партії "Батьківщина" Юлію Тимошенко так і не пустили до палати, в якій перебуває голодуючий екс-міністр внутрішніх справ Юрії Луценко.

"Ми з народними депутатати та головним лікарем зробили спробу провідати Юрія Луценка, щоб побачити скільки в нього ще сил аби триматися",- сказала вона.

Екс-прем'єр нагадала про сумну історію голодування Василя Стуса, якого не стало на 18-ий день голодування.

"Це людина ( Василь Стус- ред. Gazeta.ua), яка також голодувала та на 18-ий день позбулася свого життя. Те, що сьогодні відбувається з Юрою, якими б не були бравадними повідомлення Генпрокуратури про те, що в нього все в порядку, не відповідає дійсності",- зазначила Тимошенко.

Вона уточнила, що говорила з омбудсменом Ніною Карпачовою, яка вийшла з палати Юрія Луценка.

"Карпачова передала слова Луценка про те, щоб його стан здоров'я коментувала його дружина Ірина, щоб більше ніхто не коментував його стан здоровя", - підкреслила Тимошенко.

Опозиціонерка наголосила, що в палаті Луценка перебувають представники правоохоронних структур, які ведуть оперативну зйомку.

"Але Карпачова сказала, що стан здоров'я Луценка погіршився. Якщо видно неозброєним оком, що його стан здоровя погіршився, це означає, що ніхто не може прогнозувати, що станеться з життям Луценка",- сказала Тимошенко

Вона також висловила сподівання, що до правохоронних органів повернеться здоровий глузд і Луценка звільнять з-під варти та він поїде додому лікуватися.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко порівняла Луценка зі Стусом та заявила, що ГПУ бреше». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути