середа, 06 серпня 2008 12:52

Тимошенко подякувала міністрам за допомогу

Прем"єр-міністр Юлія Тимошенко вважає, що робота її Кабінету Міністрів з ліквідації наслідків паводка в західних регіонах України продемонструвала міцність урядової команди.

Про це Тимошенко сказала, відкриваючи засідання Кабміну в середу.

"Таке потужне стихійне лихо дало змогу продемонструвати, що урядова команда міцна", - сказала Тимошенко.

Вона подякувала за оперативну роботу з ліквідації наслідків стихії персонально першому віце-прем"єру Олександру Турчинову, міністру з надзвичайних ситуацій Володимиру Шандрі, міністру оборони Юрію Єханурову, міністру внутрішніх справ Юрію Луценку, міністру транспорту й зв"язку Йосипу Вінському, міністру палива й енергетики Юрію Продану, а також міністру сім"ї, молоді та спорту Юрію Павленку.

Разом з тим, Тимошенко закликала міністрів не розслаблюватися й продовжити активну роботу з ліквідації наслідків негоди.

Вона зазначила, що на засіданні в середу Кабмін першим блоком розгляне заходи, необхідні для подальшого подолання наслідків паводка.

23-28 липня Івано-Франківська, Львівська, Тернопільська, Закарпатська, Чернівецька й Вінницька області постраждали від паводка, пишуть Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко подякувала міністрам за допомогу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути