Ексклюзиви
четвер, 24 січня 2013 12:02

Тимошенко не пам'ятає п'ятничний прихід Власенка

Тимошенко не пам'ятає п'ятничний прихід Власенка
Сергій Власенко ще не отримував матеріалів справи по вбивству Щербаня. Фото: donbass.ua

Екс-адвокат засудженого Вадима Болотських Дмитро Поїзд найкраще знає матеріали кримінальної справи про вбивство Євгена Щербаня. Про це в коментарі Gazeta.ua сказав адвокат Юлії Тимошенко, нардеп Сергій Власенко.

"Це людина, яка має найбільше інформації щодо цих матеріалів. Неодноразово Поїзд заявляв про те, що не могло бути і немає доказів та підтверджень причетності Юлії Тимошенко до цього жахливого вбивства", - зазначив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Всі надумані звинувачення Юлія Володимирівна називає істерикою Януковича"

Власенко зізнався, що поки що не бачив всі матеріали справи, тому йому складно їх коментувати. "Я хочу подивитися, які там докази, кого допитували та опитували. Найближчим часом ми вчинимо всі необхідні дії для отримання доступу до всієї справи. Будемо вимагати, щоб нам надали матеріали. Лише після цього можна буде фахово їх коментувати", - наголосив депутат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кузьмін запевнив, що ніхто не збирається арештовувати Власенка та Шкіля

За словами політика, він штучно був обмежений в доступі до екс-прем'єра в суботу, понеділок на вівторок. "Лише в кінці робочого дня у вівторок на невеликий час я зміг потрапити до Юлії Володимирівни. У нас була величезна кількість питань, які треба обговорити. Але детально це зробити нам не вдалося із зрозумілих причин. До речі, коли я у вівторок її запитав, чи вона пам'ятає мій прихід в п'ятницю, вона сказала: "Ні".  В найкоротші терміни я збираюся відвідати Харків, потрапити до Юлії Володимирівни і весь робочий час присвятити обговоренню проблем, пов'язаних із новими надуманими кримінальними звинуваченнями", - додав адвокат.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко не пам'ятає п'ятничний прихід Власенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

35

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути