четвер, 24 січня 2013 10:24

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Суд Гамбурга не відмовляв Тимошенко у задоволенні позову проти Азарова - Власенко

Суд Гамбурга не відмовляв Тимошенко у задоволенні позову проти Азарова - Власенко
Юлія Тимошенко ще не програла суд Азарову? Фото: glavcom.ua

Інформація про те, що суд Гамбурга нібито відмовив у задоволенні позову Юлії Тимошенко проти прем'єр-міністра Миколи Азарова, не відповідає дійсності.

Про це, як повідомляє прес-служба "Батьківщини", сьогодні під час брифінгу в аеропорту "Бориспіль" заявив керівник групи захисту лідера опозиції Сергій Власенко. Він зазначив, що вчора це повідомлення було передруковано низкою ЗМІ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Генпрокуратурі розповіли, що проти Тимошенко розслідуються ще три справи

"Я хочу офіційно заявити, що ця інформація тотально не відповідає дійсності", - зазначив Сергій Власенко. Як відомо, інформацію про те, що суд нібито не задовольнив позов Юлії Тимошенко, поширило державне агентство "Укрінформ".

Наприкінці серпня 2012 року Юлія Тимошенко подала позов до Окружного суду Гамбурга проти прем'єра Азарова з вимогою заборонити Азарову робити заяви про причетність Тимошенко до злочинів Павла Лазаренка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Регіонал" порадив Франції не пхати носа у справу Тимошенко, а то він їм згадає Жака Ширака

Позов Тимошенко був ініційований у зв'язку з інтерв'ю прем'єра Азарова, яке транслювалося на одному з німецьких телеканалів у прямому ефірі. Під час інтерв'ю Азаров, зокрема, заявив, що в США розслідувалися кримінальні справи про корупцію, в яких Юлія Тимошенко згадувалася як співучасниця Павла Лазаренка.

У позовній заяві адвокати Тимошенко просили німецький суд винести ухвалу про заборону прем'єру Азарову посилатися на документи судів США і робити заяви про причетність Тимошенко до корупції і до справи Павла Лазаренка в якості співучасниці.

 

Зараз ви читаєте новину «Суд Гамбурга не відмовляв Тимошенко у задоволенні позову проти Азарова - Власенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

83

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути