середа, 01 серпня 2012 18:59

Тимошенко не бачила остаточний список опозиції – Власенко

Тимошенко не бачила остаточний список опозиції – Власенко
Сергій Власенко розповів, які умови не ставила Тимошенко для формування списку. Фото: podrobnosti.ua

Екс-прем'єр Юлії Тимошенко не бачила остаточного варіанту виборчого списку Об'єднаної опозиції. Про це в коментарі Gazeta.ua сказав її адвокат, "бютівець" Сергій Власенко.

"Юлія Володимирівна бачила списки Об'єднаної опозиції. Однак її зустріч із Олександром Турчиновим відбувалася за тиждень до з'їзду. А списки узгоджуються до останнього моменту. Юлія Володимирівна висловила Турчинову свої побажання. Вони обговорили загальні підходи до формування списків. Вона делегувала Олександру Валентиновичу право вносити зміни у попередньо погоджений ними варіант", - зазначив він.

За словами адвоката, екс-прем'єр не ставила перед Об'єднаною опозицією умову, аби у списку були її донька Євгенія та тітка Антоніна Ульяхіна.

"Тимошенко проти того, аби в парламент йшли родичі тільки через родинні зв'язки. Особисто я вважаю, що Євгенія на сьогоднішній день є достатньо ефективним членом команди Об'єднаної опозиції. Якби вона захотіла, то була б ефективною і в парламенті", - наголосив Власенко.

Говорячи про те, чи зареєструє ЦВК Тимошенко кандидатом у народні депутати, "бютівець" зауважив: "Не для того, аби Тимошенко брала участь у виборах, Віктор Янукович, наплювавши на закони, позицію українських громадян та Європейського союзу, давав команду її арештувати. У них є основне завдання – усунення з політичної арени основного конкурента у звірячий спосіб. В тому числі фізичного. Тому що німецькі лікарі неодноразово говорили, що якби вони не примусили українську владу перевести Юлію Володимирівну до лікарні, дуже ймовірною була її інвалідність".

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко не бачила остаточний список опозиції – Власенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути