понеділок, 15 грудня 2008 11:22

Тимошенко назвала ворогів України

Тимошенко назвала ворогів України
Прем"єр-міністр Юлія Тимошенко вважає політиків, що заявляють про відсутність коаліції у Верховній Раді, ворогами України.

Про це вона заявила в понеділок, відкриваючи нараду в Кабінеті Міністрів, повідомляє Ліга.net.

Тимошенко уточнила: "І де-юре, і де-факто коаліція з трьох фракцій існує, працює і, саме головне, дає країні результат. Це найголовніше. І я хотіла б зараз абсолютно чітко заявити, що усі виступи народних депутатів, що намагаються дискредитувати рішення про створення нової коаліції, - це робота і заяви просто ворогів України".

Прем"єр-міністр відзначила, що такі заяви можуть робитися тільки тими людьми, що працюють проти інтересів України і за будь-яку ціну продовжують боротьбу за владу.

"Замість того, щоб уже, нарешті, приєднатися до великої роботи за Україну, за її інтереси, за її стабілізацію, за її порятунок під час фінансово-економічної кризи", - підкреслила Тимошенко.

Як відомо, у минулий вівторок депутати обрали Володимира Литвина спікером і оголосили про створення нової коаліції. За кандидатуру Литвина віддали голоси 3 представники Партії регіонів, 154 депутата від БЮТ, 40 - від НУНС, 27 комуністів і 20 депутатів від Блоку Литвина.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко назвала ворогів України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути