Ексклюзиви
понеділок, 04 лютого 2008 14:16

Тимошенко найуспішніший прем"єр при президенту Ющенку - опитування

30,2% українців вважають Юлію Тимошенко найбільш успішним прем"єр-міністром часів президентства Віктора Ющенка.

Про це свідчать дані опитування "Українського демократичного кола", проведеного на замовленням Інституту політики 19-27 січня 2008 року.

22,8% респондентів найуспішною вважають діяльність Віктора Януковича на посту прем"єра, 2,2% - Юрія Єханурова. В той же час, 22,9% учасників опитування вважають, що всі троє працювали погано, а 21,9% не змогли визначитися.

За місцем проживання було опитано 1206 респондентів старше 18 років. Статистична погрішність вибірки без врахування дизайн-ефекта з вірогідністю 0,95 не перевищує + 3%.

35,5% українців вважає, що робота уряду Тимошенко буде успішнішою, ніж її попередників, такою самою - 16,9%, менш успішною - 18,4%, не змогли визначитися 29,2%.

За підсумками дослідження, три чверті респондентів (75,5%) позитивно відносяться до того, що уряд Тимошенко почав виплачувати громадянам їх заощадження в "Ощадбанку". Негативно до цього відносяться 10,4% учасників опитування.

42,5% громадян вважають, що виплата їх заощаджень в "Ощадбанку" буде реалізована успішно. В той же час сумніваються в цьому 27,8%, а 29,7% опитаних не змогли визначитися.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко найуспішніший прем"єр при президенту Ющенку - опитування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути