середа, 07 жовтня 2009 18:40

Тимошенко та Янукович привітали Путіна з днем народження

Тимошенко та Янукович привітали Путіна з днем народження
Прем"єр-міністр Юлія Тимошенко привітала прем"єра Росії Володимира Путіна з днем народження.

Під час телефонної розмови Тимошенко побажала своєму колезі міцного здоров"я, успіхів в усіх справах, повідомляє прес-служба уряду.

"Я впевнена, що під вашим керівництвом Росія подолає усі труднощі й проблеми, пов"язані із кризою, вирішить найсміливіші завдання, досягне значних результатів", - зазначила прем"єр.

Прем"єр зазначила високий рівень міжурядових стосунків та підкреслила, що вони мають велике значення для українсько-російської економічної співпраці.

Прем"єри України та Росії під час телефонної розмови зазначили, що прагнуть встановлення рівноправних міждержавних стосунків на благо народів, які б розвивалися без збоїв і пауз.

Також Путіна привітав лідер Партії регіонів Віктор Янукович.

"Завдяки вашій послідовної і успішної діяльності, цілеспрямованому та самовідданій праці Росія добилася великих успіхів у зміцненні свого авторитету на міжнародній арені, розвитку національної економіки та підвищення добробуту громадян", - зазначив він.

"Переконаний, що ваш багатий життєвий досвід, високі ділові якості будуть і надалі сприяти розвитку багатогранного українсько-російського співробітництва, заснованого на міцних традиціях дружби та взаємоповаги між нашими братніми народами", - йдеться у привітанні Януковича, повідомляє прес-служба російського посольства.

Лідер регіоналів побажав Путіну "міцного здоров"я, щастя, нових успіхів у державній та громадській діяльності, а дружньому народу РФ - миру і благополуччя", передає Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко та Янукович привітали Путіна з днем народження». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути