середа, 11 січня 2012 10:59

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

"Тимошенко для прибічників біла й пухнаста, а для опонентів – чорніша сажі"

"Тимошенко для прибічників біла й пухнаста, а для опонентів – чорніша сажі"

Характер листів, які написала Юлія Тимошенко до лідерів опозиції та Віктора Януковича, - це політична класика. Таку думку у новому номері журналу "Країна" висловив народний депутат ІІІ-V скликань Борис Беспалий.

Наприкінці 2011 року колишній прем'єр-міністр Юлія Тимошенко написала два відкриті листи. Перший адресувала лідерам опозиційних партій. Закликала їх об'єднатися перед парламентськими виборами 2012-го в єдиний список на основі нейтральної партії та разом висунути кандидатів у мажоритарних округах. У другому, названому "Листом диктатору", дала президенту Вікторові Януковичу шість порад, як уникнути фатальних помилок, зберегти країну і власне обличчя.

"Перший лист – до опозиційних сил, – позитивний, другий – негативний. Адже Юлія Володимирівна для прибічників біла й пухнаста, а для опонентів – чорніша сажі. Добре вміє користуватися політтехнологіями. Тому вміло чергує позитивні повідомлення з негативними", - зауважив Беспалий.

За словами нардепа, аналізувати реакцію на перший лист до прибічників Тимошенко зарано.

"Реакція не завжди негайна. Та й у практичній площині заклик формуватися у нейтральну партію – це все одно що збирати екіпаж для польоту на Марс. Думаю, Юлія Володимирівна мала на увазі моральне єднання. Можливо, тому й казала про морального авторитета, як Ліна Костенко", - наголосив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік Тимошенко отримав політичний притулок у Чехії

"У листі до диктатора також є слушні поради. Наприклад, щоб Янукович з'їхав із "Межигір'я" й поселився у президентській резиденції, як Барак Обама. Головним опозиціонером Януковичу-президенту є Янукович-сибарит. Доки останній розкошуватиме у маєтках, довіри не буде", - підкреслив Беспалий.

Думки інших експертів щодо відкритих листів Тимошенко читайте у новому номері журналу "Країна" № 1 (104) за 12 січня 2012 року.

 

Журнал можна купити у точках продажу преси за ціною 9 гривень.

Передплату на журнал "Країна" можна оформити у будь-якому поштовому відділенні України. Передплатний індекс - 37278. Вартість передплати на місяць — 28 грн.

 

Зараз ви читаєте новину «"Тимошенко для прибічників біла й пухнаста, а для опонентів – чорніша сажі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути