вівторок, 02 квітня 2019 18:33

Тимошенко буде приховано підтримувати Зеленського - експерт

Тимошенко буде приховано підтримувати Зеленського - експерт
Тимошенко йтиме на парламентські вибори в образі жертви Порошенка. Фото: ba.org.ua

Лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко буде завуальовано підтримувати кандидата в президенти Володимира Зеленського, щоб заручитися його підтримкою і не дискредитувати як нового політика.

Таку думку висловив політолог Євген Магда в ефірі телеканалу "Еспресо".

"Юлія Тимошенко створює для себе підстави, щоб продовжувати політичне життя, щоб в образі жертви Порошенка йти на парламентські вибори. І щоб, не підтримуючи напряму Володимира Зеленського, допомагати йому. Зеленському не вигідні прямі прояви уваги з боку старих політиків - це розмиває його образ як якісно нового політика. А Тимошенко не зацікавлена у тому, щоб із ним сваритися", - пояснив Магда.

На таких позиціях Тимошенко буде вести свою партію у Верховну Раду.

"Минулого року, коли починалися розмови про "Новий курс", Юлія Тимошенко казала, що ні з ким об'єднуватися не буде. Сьогодні її погляди змінилися. Чи набере вона більше [на парламентських виборах], робити прогноз доволі складно. Можна розраховувати, що вона набере більше, ніж у 2014 році. У нас люблять жертв реальних чи уявних репресій. Тому Тимошенко може розраховувати на свою фракцію. Але щоб поборотися за посаду прем'єра, їй доведеться напружитися, шукати нові обличчя", - вважає Магда.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський готовий зустрітися з Порошенком на дебатах

31 березня в Україні відбулися вибори президента. Остаточні результати Центральна виборча комісія оприлюднить не пізніше 10 квітня. Однак зрозуміло, що до другого туру виходять Володимир Зеленський і Петро Порошенко.

ЦВК уже оголосила про підготовку до 2-го туру виборів. Він відбудеться 21 квітня.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко буде приховано підтримувати Зеленського - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути