понеділок, 03 листопада 2008 09:34

Тимошенко Януковичу: "Я три мільярди ніколи в житті не віддам!"

Тимошенко Януковичу: "Я три мільярди ніколи в житті не віддам!"

Прем"єр-міністр Юлія Тимошенко заявляє, що Контрольно-ревізійне управління виявило низку порушень при використанні минулого року коштів державного бюджету, а також коштів держкомпаній на суму більше 18 млрд. грн.

Про це вона повідомила в ефірі "5 каналу".

Тимошенко підкреслила, що, за даними КРУ, 93% операцій з держкоштами були виконано з грубими порушеннями законодавства.

"Це, по суті справи, більше трьох мільярдів доларів. Це те, скільки коштує корумпована і продажна влада", - заявила Тимошенко.

Вона зазначила, що її опоненти "рвуться до влади" саме тому, що діючий уряд, не дає їм отримувати такі гроші.

"Чому вони так до влади рвуться і чому я їм як кістка в горлі? Тому що коли я при владі, вони щороку недораховують трьох млрд. дол. на своїх рахівницях в офшорах. І чому всі проти мене? Подивіться, це ж один в полі воїн, а всі політичні сили, включаючи і братські, партнерські по демкоаліції з лідерами, готові з"їсти сьогодні і мене, і уряд. Тому що боротьба йде за ці 3 млрд дол.", - сказала Тимошенко, відзначивши, що в цій сумі не врахований ще шельф Чорного моря із запасами нафти і газу, "який поцупили", кошти від "Дніпроенерго", а також офіційна резиденція уряду, розташована на 140 га землі, яку "забрав з собою" колишній прем"єр-міністр Віктор Янукович.

"Ще з часів Щербицького ніхто не вкрав, а він (Янукович) пішов з 140 гектарами землі і всіма спорудами, і зараз будує там собі вілли і SPA, щоб здоров"я поправляти. Я хочу сказати, що я незручна і неприємна, і тому сьогодні така боротьба йде, тому що я їм ці 3 млрд. ніколи в житті не віддам", - заявила Тимошенко.

За матеріалом: УНІАН.
Зараз ви читаєте новину «Тимошенко Януковичу: "Я три мільярди ніколи в житті не віддам!"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути