Ексклюзиви
вівторок, 23 лютого 2010 22:50

Тігіпко вважає передчасним підвищення соцстандартів

Тігіпко вважає передчасним підвищення соцстандартів

Колишній кандидат у президенти України Сергій Тігіпко вважає популістськими наміри про підвищення соціальних стандартів для населення.

Про це він сказав сьогодні ввечері в ефірі Шустер Live.

Тігіпко припустив, що у разі свого можливого призначення на посаду прем"єр-міністра, сказав би новопризначеному главі держави, що вибори закінчились.

"На скільки зможемо збільшити бюджет, на стільки зможемо підняти соціальні виплати. Цього року ми можемо отримати 7-8% росту ВВП і дістати з тіні певну частину економіки. Після цього, можливо, на 10-15% соціальні виплати упродовж року вдасться підняти", - зазначив він.

За словами Тігіпка, у наступні роки можна отримувати 10% росту ВВП.

"Приблизно на такий відсоток будуть рости пенсії і зарплати у бюджетній сфері. При цьому інфляція буде складати 6-9%. Це правильна і реальна розмова", - сказав він.

Також Тігіпко не боїться втратити електорат, який голосував за нього, тому що говорив дуже мало популістських речей під час виборів.

"Не дивлячись на це, я набрав якісь там 13% - що не дуже мало. Коли я починав це робити, то мені казали добавляти популізму, бо втрачу. Не такі люди дурні як дехто вважає. Не можна казати, що ми сьогодні готові вдвічі-втричі підвищити пенсії. Люди, що не розуміють, що це потрібно заробити економікою?", - запитав він.

Екс-кандидат додав, що таким чином можна втратити, а можна навпаки отримати підтримку від людей.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Тігіпко вважає передчасним підвищення соцстандартів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути