пʼятниця, 23 вересня 2011 09:57

Тігіпко вирішив поїхати до США

Тігіпко вирішив поїхати до США

Віце-прем'єр Сергій Тігіпко з 22 до 26 вересня Тігіпко буде перебувати у Вашингтоні.

Урядовець очолює офіційну українську делегацію для участі у Щорічних зборах Ради керуючих в МВФ та Світовому банку та проведення двосторонніх зустрічей, повідомляє прес-служба політика.

Заплановано зустрічі Тігіпка з посадовцями урядових структур США, керівництвом МВФ, Світового банку, Міжнародної фінансової корпорації та ЄБРР.

Крім того, віце-прем'єр дасть інтерв'ю зарубіжним та українським журналістам.

Напередодні візиту до США, він наголосив, що співпраця з міжнародними фінансовими організаціями залишається одним з найважливих напрямів роботи уряду.

"Переконаний, що консультативна підтримка з боку МВФ, Світового банку та ЕБРР для України не менш корисна і важлива, ніж фінансова допомога, адже ми отримуємо світовий досвід реформування економіки. До країн, які співпрацюють з МВФ, охочіше йдуть інвестори, нарешті, така співпраця - додаткова гарантія незмінності українського курсу реформ для всього світу", - підкреслив Тігіпко.

Нагадаємо, що в понеділок на погоджувальній раді Верховної Ради опозиція наполягала на тому, аби запросити Тігіпка в пятницю до Ради в межах години запитань до уряду. Депутати хотіли розпитати віце-премєра про ймовірне скасування пільг, яке спричинило акції проотестів під ВР афганців та чорнобильців.

Зараз ви читаєте новину «Тігіпко вирішив поїхати до США». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути