понеділок, 19 вересня 2011 12:37

Опозиція хоче послухати Тігіпка, та в ПР і у Литвина з цим не погоджуються

Опозиція хоче послухати Тігіпка, та в ПР і у Литвина з цим не погоджуються

Фракція Народної партії пропонує у п'ятницю вислухати у парламенті прем'єра Миколу Азарова у рамках години запитань до уряду.

Про це на погоджувальній раді сказав голова фракція Ігор Шаров.

На це лідер фракції НУ-НС Микола Мартиненко, який раніше пропонував викликати Сергія Тігіпка, сказав: "Раніше у регламенті було слово опозиція, потім це викреслили, але з вашої доброї волі залишився "день меншості" - середа, також ми з Кириленком визначали кого слухати у п'ятницю. Ми це теж викреслюємо? Тоді ми відмовляємося від середи і тоді нас взагалі не буде у залі".

Він сказав, що опозиція мала узгоджений варіант, кого викликати на годину запитань і це був Тігіпко.

"Я розумію, що на такі запитання йому відповідати не зручно, — сказав Мартиненко. - Але про це треба розмовляти публічно".

Пізніше між Мартиненком та лідером Партії регіонів Олександром Єфремовим виникла перепалка з цього питання

"Я не розумію, чого технічне запитання викликає стільки емоцій, - сказав Єфремов. - Ми завжди погоджуємося з вашими пропозиціями, а тепер вирішили підсилити вашу пропозицію. Якщо ви хочете розігрувати політичну карту — запрошуєте лише одну людину і це простежується в останній час, може сподіваєтеся, що його електорат перейде до вас? Це зрозуміло, але це не державна політика. Не треба емоційно переходити на фактори держаної політики у вирішенні особистих проблем".

"Залиште ваші домисли при собі, - заперечив йому Мартиненко. - А також залиште при собі звинувачення, що ми з Іваном Григоровичем заважаємо євроінтеграції".

Серед інших пропозицій, кого заслухати у п'ятницю у парламенті, був міністр агропромисловості Микола Присяжнюк. Наразі це питання залишається відкритим.

Зараз ви читаєте новину «Опозиція хоче послухати Тігіпка, та в ПР і у Литвина з цим не погоджуються». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути