середа, 21 вересня 2011 13:36

Не всі однопартійці Тігіпка хочуть іти до Партії регіонів

Не всі однопартійці Тігіпка хочуть іти до Партії регіонів

Сергій Тігіпко, прийнявши рішення консолідувати частину "Сильної Україна" з Партією регіонів, зміг зберегти себе в політиці

Таку думку в ході експертного марафону "Що чекає Україну під час і після виборів 2012 року" висловив заступник Тігіпка по партії Кость Бондаренко.

"Як би хто не ставився до такого кроку Сергія Тігіпка, але він зберіг себе в політиці. Можна було йти на вибори і все програти. Якщо розмірковувати, що краще - синиця в руках і журавель в небі, то, якщо цей журавель паперовий, то, напевно, краще синиця", - зазначив експерт.

За його словами, мова не йде про автоматичне злиття двох партій, а про персональний входження частини "Сильної Україна" до Партії регіонів.

"Особисто я не йду до Партії регіонів, я себе там не бачу. Чудово розумію Сергія Тігіпка, але не готовий послідувати його прикладу. Як і багато моїх соратники по партії", - пояснив Бондаренко.

Коментуючи подальшу долю партії, він зазначив, що, швидше за все, на найближчому з'їзді "Сильної Україна" буде ухвалено рішення про саморозпуск партії.

Як повідомлялося, 16 серпня Тігіпко заявив про намір "Сильної Україна" увійти до складу ПР. На думку віце-прем'єра, входження його партії до ПР буде сприяти проведенню реформ.

Зараз ви читаєте новину «Не всі однопартійці Тігіпка хочуть іти до Партії регіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути