четвер, 08 вересня 2011 16:07

Відмовки Тігіпка звучать до болю примітивно й абсурдно - політолог

Відмовки Тігіпка звучать до болю примітивно й абсурдно - політолог

У партії "Сильна Україна" зараз ведеться емоційна дискусія щодо запропонованого Сергієм Тігіпком входження під біло-сині прапори Партії регіонів.

У зв'язку з цим на партійні осередки "Сильної України" чекає "колодка на двері й дошки на вікна", вважає політолог Ігор Дебенко.

"Йдучи на входження "Сильної України" в структуру Партії регіонів, лідер цієї політичної сили Тігіпко керувався аж ніяк не партійними інтересами, а тим паче інтересами та позицією рядових партійців. Відмовки ж, що перебуваючи в партії влади, набагато легше буде розробляти й впроваджувати рішення, які сприятимуть реформуванню країни, звучать до болю примітивно й дещо абсурдно. Очевидно, що це ширма за якою приховуються особисті амбіції та інтереси Тігіпка. Наразі вони лежать в площині Партії регіонів, в якій він розраховує на цілком визначені дивіденди", - зазначив політолог.

На його думку, "Сильна Україна" із самого початку була іміджевим політичним проектом, що тримався виключно на особистому рейтингу її лідера.

"Оскільки ж популярність Тігіпка у зв'язку із останніми "здобутками" влади почала прямувати донизу, а можливість підняття прохідного бар'єру є доволі високою, Тігіпко, схоже, вирішив не тримати синицю в руках у вигляді проведення у парламент бодай незначної кількості мажоритарників, а самому вхопитися за соломинку", - пояснив Дебенко.

Він звернув увагу, що миттєвість, відсутність широкої внутрішньопартійної дискусії щодо доцільності возз'єднання свідчать про певну неочікуваність такого рішення для місцевих організацій "Сильної України".

"Вже сьогодні ми маємо можливість спостерігати, що далеко не всі члени партії розділяють цю ідею. Що на них очікує? На партійні осередки – колодка на двері й дошки на вікна", - підсумував політолог.

Зараз ви читаєте новину «Відмовки Тігіпка звучать до болю примітивно й абсурдно - політолог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути