пʼятниця, 12 лютого 2010 14:09

Тернопільські "регіонали" перелякалися прокльонів священиків

Тернопільські "регіонали" перелякалися прокльонів священиків

Депутати тернопільської облради від Партії регіонів будуть молитися, аби зняти свої страхи.

Місцеві "регіонали" розповіли, що під час виборчої компанії їхнім агітаторам погрожували, пробивали колеса в машинах та проклинали в церквах.

"До кожного нашого члена ДВК приходив міліціонер і змушував писати пояснення, вимагаючи зізнатися, що "Регіони" підкуповують виборців, - заявляє довірена особа Віктора Януковича на Тернопільщині Ярослава П"яла. - Таким чином людей залякували, змушуючи відмовлятися від роботи на дільниці".

"Після такого залякування нашим людям потрібно яйця викачувати..."

Довірені особи Януковича стверджують, що задокументували факти спроб підкупу членів ДВК безпосередньо на дільниці. Їм, мовляв, пропонували від 1000 до 2000 гривень, аби вони закрили очі на порушення, які планували здійснити представники БЮТ.

Тернопільські "регіонали" заявляють, що багато скарг щодо погроз і насильства від прихильників Януковича надходять в штаб тільки зараз - після виборів.

Раніше люди, яким погрожували, були настільки залякані, що боялися це зробити. В залякуванні прихильників Партії регіонів брали участь і священнослужителі.

"Деякі священики в церквах дійшли до того, що прямо під час служби Божої говорили людям за кого потрібно голосувати, - зазначає П"яла. - Після першого туру вибору ці ж священики казали, що родини тих, хто проголосував за Януковича, будуть прокляті до сьомого покоління.

"Саме завдяки таким діям прихильників БЮТ в другому турі виборів на Тернопільщині Віктор Янукович набрав на 2% менше голосів, аніж в першому", - каже П"яла.

"Після такого залякування нашим людям потрібно яйця викачувати, аби з них страхи зняти", - каже депутат облради Павло Федик.

Федик зазначає, що викачувати яйця прихильникам Януковича не будуть. Натомість депутат закликає всіх молитися, аби ці страхи відійшли, і в області не було розбрату.

Зараз ви читаєте новину «Тернопільські "регіонали" перелякалися прокльонів священиків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути