Ексклюзиви
четвер, 11 жовтня 2007 09:21

Тернопільський губернатор не хоче бути звільненим через наклепи

Голова Тернопільської обласної державної адміністрації Іван Стойко вважає безпідставними обвинувачення, які пролунали 10 жовтня під час засідання Кабінету Міністрів щодо неготовності Тернопільської області до роботи в осінньо-зимовий період.

Про це сказано в повідомленні прес-служби Тернопільської облдержадміністрації.

"Здивований тими докорами, які пролунали під час засідання Кабміну на адресу Тернопільської області щодо підготовки до роботи в осінньо-зимовий період. Я відверто не розумію, що стало причиною висновків, про нібито неготовність нашої області до зими", - зазначає Стойко.

З його слів, в області підготовлені до роботи в зимових умовах 99% котелень, на 100% завершена підготовка об"єктів водопровідно-каналізаційного господарства, на 100% підготовлена спеціалізована збиральна техніка.

"У Тернопільській області рівень розрахунків підприємств житлово-комунальної галузі за отриману електроенергію в III кварталі 2007 року становив 103,2%, рівень розрахунків підприємств комунальної теплоенергетики перед ДК "Газ України" в III кварталі становив 123,5%", - повідомив губернатор.

Сойко стверджує, що Тернопільська область готова до роботи в осінньо-зимовий період.

"Вважаю сьогоднішній інцидент провокацією, спрямованою на дискредитацію Тернопільщини. Звертаюся до керівництва уряду з вимогою детально проаналізувати підготовлену нами інформацію й покарати осіб, винних у повідомленні помилкових даних вищому керівництву країни", - заявляє Стойко.

Він переконаний, що озвучені під час засідання Кабміну матеріали щодо ситуації в області містили недостовірні дані.

"Озвучена інформація - недостовірна і провокаційна", - заявляє Стойко.

Кабмін вважає незадовільною підготовку до опалювального сезону в Кіровоградській, Тернопільській, Волинській, Запорізькій, Вінницькій і Івано-Франківській областях.

Прем"єр-міністр Віктор Янукович має намір запропонувати Президентові Вікторові Ющенку звільнити керівництво обласних державних адміністрацій, які допустили найбільшу заборгованість з платежів за спожитий газ, пишуть Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «Тернопільський губернатор не хоче бути звільненим через наклепи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути