Ексклюзиви
субота, 16 січня 2021 01:39

Татаров пояснив, кому оплатив навчання в США

Татаров пояснив, кому оплатив навчання в США
Татаров оплатив своє навчання в США. Фото: УНІАН

Заступник голови Офісу президента Олег Татаров купив навчання в університеті у столиці США Вашингтоні.

"Довго готувався до вступу до American University у м. Вашингтон, США. Після отримання від університету підтвердження мого зарахування на курс публічного адміністрування та політики, який буду проходити онлайн, перерахував перший платіж – $ 9 569. Що й зобразив у своїй декларації згідно з вимогами закону", написав Татаров у Телегам.

У декларації Татарова зазначено, що 13 січня він оплатив навчання вартістю 269 129 грн в Американському університеті у Вашингтоні, округ Колумбія, США. Однак із документу було незрозуміло, для кого і яку освіту оплачував чиновник.

Згідно з декларацією за 2019 рік, яку Татаров подавав як кандидат на посаду в Офісі президента, у нього є дочка Марія та син Дмитро.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скандальному заступнику Єрмака підготували підозру

У 2019 році Олег Татаров заробив в "Укрбуді" 62 351 грн, в Адвокатському об'єднанні "Креденс" 126 819 грн, у Національній академії внутрішніх справ – ще 100 503 грн, а на підприємницькій діяльності він збагатився на 4 471 718 грн. Його дружина Тетяна також працювала в академії внутрішніх справ (зарплата 100 031 грн.), у ТОВ "Креденс" (зарплата 102 815 грн) та займалася бізнесом (заробила 4 998 600 грн).

Зараз ви читаєте новину «Татаров пояснив, кому оплатив навчання в США». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути