вівторок, 07 жовтня 2008 08:45

Тарасюк назвав помилку Ющенка і передбачає коаліцію "Регіонів"

Тарасюк назвав помилку Ющенка і передбачає коаліцію "Регіонів"
Лідер Народного Руху України, народний депутат від НУНС Борис Тарасюк упевнений, що в результаті дострокових парламентських виборів демократичні сили зазнають поразки, а коаліцію сформує Партія регіонів.

Про це він повідомив в коментарі ЛІгабізнесІнформ.

Коментуючи припущення народного депутата від Партії регіонів Миколи Азарова про те, що Президент може розпустити парламент, щоб відновити список своєї політичної сили, Тарасюк сказав:

"Нелогічною здається спроба шляхом позачергових виборів відновити списки. Тут багато інших проблем, а вони полягають в тому, що однозначно демократичні сили зазнають поразки в результаті цих позачергових виборів. Буде сформовано більшість на чолі з Партією регіонів, до якої увійдуть інші антидержавницькі сили. Якою б не була мотивація Президента, вона помилкова з погляду інтересів держави".

Тарасюк також нагадав, що виборчий список НУНС формувався за участю політичних сил, що входять до складу блоку.

Відповідаючи на питання, чи ведуться переговори про створення коаліції, на які Президент відвів час до завтрашнього дня, Тарасюк повідомив, що йому, як одному з 5 офіційно призначених парламентерів, нічого невідомо про проведення яких-небудь переговорів.

"Навпаки, мені відомо, що керівник фракції. або наполягає на висуненні нових умов для ведення переговорів, або просто зникає, коли потрібно ці переговори вести", - додав депутат.

За словами Тарасюка, очолювана ним партія однозначно піде на дострокові вибори, якщо Президент розпустить парламент. А самостійно або в блоці - вирішить з"їзд Народного Руху України, який буде призначений, коли визначиться дата виборів.

Також, відповідаючи на питання, які шанси України за таких умов отримати ПДЧ в грудні, глава парламентського комітету з питань євроінтеграції, екс-міністр закордонних справ Тарасюк заявив: "Нульові".

Зараз ви читаєте новину «Тарасюк назвав помилку Ющенка і передбачає коаліцію "Регіонів" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути