вівторок, 12 лютого 2008 12:04

Сєвєродонецький з"їзд-2 проведуть 1 березня

Ухвалено остаточне рішення про дату проведення другого Сєвєродонецького з"їзду депутатів всіх рівнів - з"їзд планують провести 1 березня.

Про це на прес-конференції у вівторок повідомив голова Луганської облради Валерій Голенко.

За його словами, в  Сєвєродонецьку міськраду (Луганська область) вже направлена заявка на надання приміщення Льодового палацу на 1 березня народним депутатам України для проведення зустрічі з виборцями. Голенко повідомив, що документ підписали 120 народних депутатів.

Глава облради підкреслив, що згідно з законодавством влада Сєвєродонецька зобов"язана надати приміщення народним депутатам для проведення зустрічі.

Раніше Сєвєродонецький з"їзд планувалося проводити 23 лютого.

На другому Сєвєродонецькому  з"їзді планується розглянути питання про імплементацію Європейської хартії про місцеве самоврядування, про права місцевого самоврядування, про захист прав російськомовного населення України і про організацію цього офіційного захисту, а також буде розглянуто питання про Європейську хартію регіональних мов.

Під час "помаранчевої" революції взимку 2004 року на з"їзді депутатів місцевих рад в Сєвєродонецьку  звучали заклики до створення автономної Південно-Східної республіки, повідомляє Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Сєвєродонецький з"їзд-2 проведуть 1 березня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути