Ексклюзиви
понеділок, 15 липня 2013 19:27

"Свободівець" розкритикував Кличка та доповів виборцям: "Машини і квартири не купив"

"Українська дискотека. Концерт. Зустріч із народним депутатом Юрієм Михальчишиним" - напис на яскравих афішах з фотографією депутата розвісили два тижні тому у Львові та в приміських селах.

Зустріч відбулася учора в клубі села Солонка. Це одне з найбільших і найбагатших сіл Львівщини, яке розташоване одразу на межі обласного центру.

Близько 19.00 біля клубу стоять три авто. У самому Народному домі кілька хлопців налаштовують апаратуру. У залі збираються люди. До приходу нардепа тут можна нарахувати 90 людей. Юрій майже не спізнюється. Одягнений у елегантний костюм. Сідає біля хлопця, що налаштовує звук. На сцені місцева молодь показує виступ із танцями та бойовими мистецтвами.

"Запрошую на сцену організатора сьогоднішнього свята", - запросив ведучий нардепа.

"Як бачите, я нікуди не виїхав. Живу, де й жив, квартири не купив, машини теж", - починає звітувати Михальчишин.

Автор: Фото: Леся Межва
 

"Ще все попереду", - вигукує зі зали чоловік.

"Хочу розповісти, що нам вдалося зробити у Верховній Раді за час роботи. Найперше, нам вдалося змусити усіх депутатів ходити на засідання. У фракції Партії регіонів є 195 чоловік. З них 59 - мільярдери. Решта - прості бідні нещасні мільйонери, яким не пощастило стати мільярдерами. Ми змусили їх особисто голосувати", - каже він.

Також депутат поскаржився на свого колегу по опозиції Віталія Кличка.

"Коли ми голосували за скасування ганебного закону про пенсійну реформу, нам забракло кілька голосів. У той час Віталій Кличко у коридорі давав коментарі телеканалам. Видно, виступ на телебаченні важливіший за долі українських жінок. Коли ми приймали інші важливі рішення, він був у Німеччині, бо в нього контракт з німецькими пивоварами. Рекламувати пиво - теж важлива справа, - іронізує нардеп. - Натомість Ірина Фаріон із температурою 38 градусів відсиділа засідання. Сьогодні соціологи прогнозують найвищі рейтинги Януковичу та Кличку на виборах. Не піддавайтеся брехливій соціології. Це робиться на руку Януковичу, щоби люди зневірилися в тому, що в опозиції є шанси".

"А ви до того закону про пенсію ще повернетесь?", - питає жінка зі зали.

"Обов'язково. Восени", - гарантував Миїхальчишин.

Далі депутат розповідає про 13 законопроектів, які написав за час роботи у Раді. Мешканці села запитують, коли буде світлофор у селі, ще один автобусний маршрут. Той просить писати у його приймальну колективні звернення.

"Я сам комсомольцем був. Піонером, - встає чоловік у залі. - А що ви робите для дітей?".

"Я особисто організовував турніри з шахів. Зараз пів депутатської зарплати віддав на літній табір", - не розгубився депутат.

Після виступу нардеп не йде. Сідає знову біля звукотехніка у першому ряду. На сцені українських пісень співають місцеві молоді виконавці.

Зараз ви читаєте новину «"Свободівець" розкритикував Кличка та доповів виборцям: "Машини і квартири не купив"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

21

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути